Startup

Startup laboratorija

Stvara kreativan pristup u rešavanju poslovnih izazova. Definiše procedure u kreiranju poslovnog sistema. Donosi efikasan i bezbedan početak poslovanja.

Savremeno računovodstvo

Vašem poslovanju donosi red. Olakšava procedure i daje brze i pouzdane informacije. Time štedi  vaše i naše vreme.

Gde je vaša šansa?

Dobra vest je da u Srbiji još uvek nije prošao voz za pokretanje startapa koji za tržište ima spreman već poznati proizvod ili uslugu. Još uvek se može izgraditi lanac maloprodaje, bilo koja vrsta veleprodaje, ili pokrenuti proizvodnja bilo kog proizvoda . Na zapadu je moguće uspeti gotovo jedino sa inovativnim proizvodima jer je tržište već poznatih proizvoda maksimalno popunjeno. Kod nas postoji veliki broj firmi koje posluju veoma lose i time kvare poslovni ambijent. Tu se nalazi šansa svakog ko ima preduzetnički duh i želi da razvija posao saznavajući i poštujući red i poslovnu etiku. Ako imate iskustvo u stvaranju nekog proizvoda ili usluge odnosno hobi koji je poslovnog karaktera, imate šansu da pokrenete savremenu porodičnu firmu tako što ćete na temeljima zanata koji imate stvoriti poslovni sistem.

Šta možemo da uradimo za vas? 

Kroz naše radionice ćemo vas uputiti u najvažnije korake prilikom konstruisanja poslovnog sistema na temeljima vaseg proizvoda ili usluge. Saznaćete kako da uspešno započnete, kako da ubrzate i kako da se bezbedno i blagovremeno povučete u slučaju da posao krene neželjenim tokom.
Ako kod nas završite kompletnu obuku za komercijaliste i radionice za startap moći ćete samouvereno i bez straha da zakoračite u svet preduzetništva koji vam može doneti neverovatnu moć i slobodu. Nemamo strah da vam tako nešto obećamo.
Biće vam potrebna 4 vikenda tj. 8 radionica u trajanju od 2 sata. Cena radionice je 2.000 dinara odnosno 16.000 din ukupno i tu cenu možete platiti u ratama po dogovoru. 

Koje uslove treba da ispunite?

Ukoliko nemate ozbiljno iskustvo u vezi nekog proizvoda ili usluge, bilo da su to peciva ili čelik, možete krenuti u preduzetničke vode ali je malo verovatno da ćete uspeti. Pekaru je lako otvoriti ali ju je teško održati na tržištu ako ste se sa pecivima susreli samo uz jogurt. To su u mogućnosti samo ljudi koji već imaju ozbiljno iskustvo u stvaranju poslovnih sistema i realan izvor finansiranja. Figurativno, kada naučite da vozite uspešno jedan automobil, kasnije ćete lakše voziti svaki drugi. 
Poznavanje rada na računaru i baratanje matematikom je za većinu startapova potrebno ali možda za vaš početak nije. Trgovcu čelikom su računar i matematika neizostavne alatke. Ako želite da imate molersku radnju, verovatno je da možete raditi samo sa majstorskim alatom. U vezi toga je najbolje da nas kontaktirate.

Kakve garancije dajemo?

Pitate se verovatno, kako da znate da imate posla sa nekim ko zna šta radi? Prvo, dođite kod nas da se upoznamo. Svakodnevno već 20 godina radimo sa desetinama klijenata od kojih je skoro svaki svojevremeno bio startap. Takođe imamo lično iskustvo u pokretanju startapa i pri tom se ni jedan nije završio sa gubitkom a većina i danas uspešno posluje. Mi imamo znanje i iskustvo koje ne dozvoljava da se finansijski slupate ukoliko pratite naše instrukcije. Učestvovali smo u razvoju nekoliko uspešnih startapova a trenutno radimo na razvoju novih. Ne brinite, jednostavno dođite kod nas i biće vam očigledno da je sa nama siguran put.
Ukoliko ste zainteresovani za startap laboratoriju možete nas kontaktirati za upoznavanje i više informacija.

Kada pokrenete sopstveni posao biće vam potreban knjigovođa!

Želimo da znate da smo računovodstvo sa dugogodišnjim iskustvom, i ako ste vi osoba sa znanjem u kreiranju nekog proizvoda, posao koji budemo zajednički radili će imati velike izglede za uspeh.

Za vas možemo raditi sledeće poslove:

Registracija preduzeća u Agenciji za privredne registre i kasnije rešavanje pravnog statusa u slučaju promena.
Vođenje poslovnih knjiga u punom obimu vaših potreba.
Rešavamo zakonsku obavezu predaje prepisa Arhivkse knjige nadležnom arhivu. Arhivska građa kojom mi upravljamo je efikasno zaštićena i dostupna u svakom trenutku.
Poresko-računovodstveno kao i poslovno savetovanje je besplatno za sve naše klijente. Mi smo tim koji kompletno učestvuje u vašem poslovnom uspehu.
U našem blogu pročitajte više informacija o tome šta podrazumeva posao računovođe kao i ostale zanimljivosti vezane za tu temu.
Odabirom naše računovodstvene agencije dobijate pouzdanog saradnika. Trudimo se da izgradimo dugoročne i uspešne odnose sa svakim klijentom. Radimo posvećeno jer jedino tako možemo pružiti potreban kvalitet. U dogovoru sa vama odabraćemo paket usluga koji najviše odgovara vašim potrebama. Zajedno ćemo uspostaviti način rada takav da ne brinete o rokovima ili kaznama.  Želimo da znate da ste zaštićeni kako Ugovorom tako i našom poslovnom etikom.
Naše usluge pružamo prema cenovniku koji je isti za sve naše klijente. Posle ličnog upoznavanja i odabira paketa usluga koji vam je potreban možemo doći do cene za mesečnu nadohnadu. Ukoliko vam je potreban dobar i jeftin knjigovođa mi nismo vaš izbor. U računovodstvu kvalitet i niska cena ne idu zajedno. Ako želite da vaša buduća firma raste, potrebno je da u njoj vlada red, jer je red prvi zakon širenja. Haos u računovodstvu je crveni alarm firme koja se polako gasi. 
Najbolja garancija za kvalitet naših usluga su računovođe sa iskustvom od preko 20 godina rada i blizu 100 zadovoljnih klijenata. Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni načinom kako se odnosimo prema vašim zahtevima, u tom slučaju ćemo sve učiniti da brzo i bezbedno prenesete knjigovodstvo kod nekog drugog. Bez ljutnje, sasvim poslovno.
Možete nas bez obaveze kontaktirati i zakazati razgovor ukoliko vam je potreban računovođa.

Najčešće postavljana pitanja

Da li nam garantujete uspeh u startupu posle odslušanih seminara?
Poštovani, mi ne održavamo seminare već radionice.Razlika nije velika ali da se ipak razumemo. Smatramo da seminari predugo traju da bi čovek bio u potpunosti skoncentrisan na predavanje. Predavanja nekada traju po čitav dan, previše se druži i dobija mnoštvo nepotrebnih informacija. Pojedini seminari su ustvari mesto za zabavu na kom se lepo osećate ali od toga nemate nikakvu drugu nadohnadu za uložen novac. Naše radionice su tako koncipirane da traju taman koliko čovek može da drži koncentraciju i ne bavimo se ni jednom temom koja nema važnost u konkretnom poslu. Možemo da vam garantujemo ispravnost i kvalitet naših saveta i usluga a uspeh zavisi najviše od toga koliko ćete energije i vremena da uložite na razvoju vašeg posla.
Želim da otvorim trgovinsku radnju ali se uopšte ne razumem u papirologiju?
Ako imate nameru da naučite osnovno znanje u vezi papirologije mi ćemo vam u tome srdačno pomoći. Ako želite da imate trgovinsku radnju ,moguće je ali istovremeno i pogubno za posao, ako bežite od dokumentacije jer se toga grozite. To eventualno mogu automehaničari koji vrše samo uslugu servisa, kao i još neka zanimanja kao što su stolari. Ukoliko radite sa robom tj proizvodima i tražite računovođu koji će da misli o svemu što se tiče dokumentacije molimo vas da potražite nekoga drugog ko želi tako da radi. Ako uopšte u tome uspete, jer za trgovinsku radnju taj način rada smatramo poslovanjem iz pakla.  

Preporučeni tekstovi sa bloga:

Startup Srbija

Čitao sam sjajnu knjigu Nasima Taleba “Crni labud“. To je filozofska rasprava o lažnom narativu ili floskulama koje se koriste u statistici. Recimo mediji i knjige potenciraju priču o uspehu malog broja startupa, pa onda mi mislimo da je to prava stvar za uspeh u životu. Istina je da možda 1% startupa uspe i o […]

Radna etika

Bivši košarkaš Čikago Bulsa, Džej Vilijams, ispričao je gostujući u emisiji "Goalcast" kako mu je Kobi Brajant definisao pojam radne etike. Početak utakmice bio je zakazan u 19:00 časova. Razmišljao sam kako ću ranije doći u Stejpls Centar, jer igramo protiv Lejkersa u kojima su Brajant i Šek, šampionskih Lejkersa koji su osvojili NBA titulu […]

Temistokle

Temistokle je moj omiljeni istorijski lik. Tako je iz razloga što je postao uspešan uprkos tamnoj boji kože i s obzirom na to nije se mogao nadati uspehu u državnim poslovima Antičke Grčke. Njegov otac nije bio ugledan Atinjanin, a  po majci  Temistokle nije  bio ni pravi građanin. A ipak je u istoriji ostao zapisan kao jedan od […]
Dođite kod nas:
Ako vam je potrebna pomoć da budete uspešniji.
Ako želite da se obučite za posao komercijaliste.
Ako hoćete da započnete sopstveni biznis.
Ako vam je potreban knjigovođa.
Matriks Tim
Gornji Prijevorski put 25
32205 Trbušani, Čačak
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram