Obuka

Kreativne radionice

Podstiču entuzijazam i oslovni duh polaznika nastave. Donose mnoštvo korisnih i interesantnih informacija i što je najvažnije brzo i kvalitetno usvajanje znanja u roku od samo 60 dana.

Praksa do savršenstva

Znanje koje ste stekli kroz radionice možete posvećenim treningom pretvoriti u veštine radom u realnom poslovnom okruženju uz korišćenje savremene kancelarijske opreme.

Šta možemo da uradimo za vas?

U mogućnosti smo da vas za najviše 60 dana obučimo za profesiju komercijaliste tako da možete da konkurišete u bilo kojoj firmi koja ima administraciju bez straha od snalaženja. Kada kažemo “u bilo kojoj” mislimo u gotovo svakoj jer najmanje 80% firmi ima komercijalu a na tržištu postoji nasušna potreba za sposobnim komercijalistima.

Obuka se održava subotom i nedeljom u našim prostorijama koje su opremljene savremenom kancelarijskom opremom. Ne postoji mogućnost za online obuku jer je celukupno znanje koje stičete praćeno praktičnim radom. Obuka je koncipirana na 4 izvora saznanja pomoću kojih se za veoma kratko vreme i uz veliku uštedu novca za školovanje dolazi do izuzetnih rezultata.

Koncept rada je:

Radionice subotom i nedeljom u trajanju od 2 sata. Radi se u grupama od 2 do najviše 4 člana.
Dobijate dopunski materijal za rad kod kuće, zatim putokaze za besplatne sadržaje na internetu kao i preporuke za knjige koje se trenutno mogu kupiti po pristupačnoj ceni.
Timski rad na razmeni znanja i usvajanju veština. Ovo je ključni korak koji ubrzava obuku i čini je finansijski pristupačnom.
Konsultacije sa predavačem putem e-maila ili po dogovoru.

Kojim znanjima ćete ovladati nakon završene obuke?

Od čega se sastoji i kako funkcioniše jedan poslovni sistem. Upoznaćete se sa svim njegovim delovima i kako su međusobno povezani.
Šta je poslovni informacioni sistem preduzeća i zašto je osnovna alatka koju koriste menadžeri. Koja dokumentacija cirkuliše i kakva je veza izmedju ova dva pojma.
Upoznaćete finansije i saznati kako se njima upravlja. 
Koje su i kako se koriste napredne mogućnosti računarske opreme.
Kako da koristite program Excel u poslovne svrhe.
Kako se koristi kancelarijska oprema u svrhu slanja ponuda, porudžbi, kreiranja faktura, knjiženja dokumentacije i još puno toga.

Šta ustvari dobijate!

Po završenoj obuci imate mogućnost da:
Konkurišete za posao u bilo kojoj firmi koja ima administraciju. Ubedljivo najviše radnih mesta u čitavom svetu zauzimaju radnici koji imaju znanje za rad u administrativno-komercijalnim odeljenjima firmi.
Ukoliko znate neki strani jezik možete se zaposliti u inostranstvu. Zapadnim firmama uvek nedostaju komercijalisti sa znanjem njihovog i srpskog jezika za rad sa kupcima iz srpskog govornog područja.
Ako planirate da postanete računovođa, ova obuka će vam biti sjajna odskočna daska.
Stečeno znanje biće vam potrebno prilikom pokretanja sopstvenog posla. I to ne poželjno, već neophodno ukoliko planirate pokretanje proizvodno-trgovinskog preduzeća.
Ukratko, imaćete neuporedivo više mogućnosti da izgradite uspešnu karijeru. i što je najvažnije to je profesija koju možete da napadate konkretno, ne čekajući da nađete bilo koji posao.

Koje uslove treba da ispunjavate!

Prvi potreban uslov za uspešnu obuku je vasa želja i posvećenost . Neophodno je da znate da vam niko znanje ne može instalirati ako vi sa druge strane samo čekate da se instalacija završi. Postoji pogrešno mišljenje da se znanje stiče tako što vam neko kaže i vi posle toga znate. Da li je moguće da postanete vozač ako vam neko kaže kako se upravlja motornim vozilom? Ovladavanje veštinama tako ne funkcioniše. Taj model funkcioniše na primer ako u centru nekog grada pitate prolaznika gde se nalazi crkva. Ono što mi radimo je praksa posle koje možete odmah da krenete u komplikovanu poslovnu avanturu. Nećete uspeti ukoliko obuku budete radili “usput”. Potrebno je da vam ta 2 meseca ovo bude najvažniji posao kojim se bavite. A verujte, isplati se.
Drugi potreban uslov je poznavanje rada na računaru. Ukoliko ne poznajete osnove rada na računaru, nećete biti u mogućnosti da savladate napredne alatke za rad koje pruža računarska oprema. 
Treći potreban uslov je da ste tokom školovanja imali iz matematike najmanje ocenu 3 (dobar) i to ni malo ispod toga. Ukoliko ne razumete da je 14% od (525,18+258) = 109,65 nemojte pokušavati sa ovom obukom.
Ukoliko niste sigurni da li ispunjavate uslove za uspešnu obuku možete nas slobodno pozvati da u vezi toga razgovaramo.

Koja je cena obuke?

U zavisnosti od vaše posvećenosti biće vam potrebno u proseku 16 radionica u trajanju od po 2 sata koje se održavaju subotom i nedeljom. Cena jedne radionice je 2.000 dinara, pa kompletna obuka košta 32.000 dinara. Ukoliko sami sastavite  tim svako dobija popust od 15%. Obuku možete platiti u ratama po dogovoru.

Naša garancija

Imamo 20 godina iskustva u komercijalnim i računovodstvenim poslovima. Skoro da ne postoji oblast poslovanja sa kojom se nismo susreli. Ako na kraju obuke iz bilo kog razloga mislite da niste stekli potrebne veštine koje smo obrađivali u radionicama i kroz praksu, možete bez objašnjavanja tražiti da prođete još jedan krug prakse ili da napustite obuku u bilo kom trenutku i novac će vam biti vraćen. Sigurni smo u visok kvalitet obuke i bez rezerve dajemo ovakvu garanciju.
Ukoliko ste zainteresovani za poslovni trening možete nas kontaktirati za upoznavanje i dobijanje konkretne ponude.

Najčešće postavljana pitanja

Da li posle obuke dobijam sertifikat?
Da biste dobili sertifikat potrebno je da se uverimo da ste zaista savladali obuku. Potvrdu da je neko kod nas osposobljen za posao komercijaliste ne dajemo samo zato što ste obuku platili.
Da li je sertifikat koji dobijem priznat ?
Ne postoji priznata potvrda o uspešno završenoj obuci za neko zanimanje. Tako nešto se odnosi na akademske studije. Naše potvrde će vremenom postati sve više poznate u poslovnim krugovima kada se poslodavci uvere da im za posao dolaze zaista sposobni kadrovi. Kada konkurišete za radno mesto obavezno u CV-u navedite da imate sertifikat o uspešno završenoj obuci kod nas.

Preporučeni tekstovi sa bloga:

Startup Srbija

Čitao sam sjajnu knjigu Nasima Taleba “Crni labud“. To je filozofska rasprava o lažnom narativu ili floskulama koje se koriste u statistici. Recimo mediji i knjige potenciraju priču o uspehu malog broja startupa, pa onda mi mislimo da je to prava stvar za uspeh u životu. Istina je da možda 1% startupa uspe i o […]

Radna etika

Bivši košarkaš Čikago Bulsa, Džej Vilijams, ispričao je gostujući u emisiji "Goalcast" kako mu je Kobi Brajant definisao pojam radne etike. Početak utakmice bio je zakazan u 19:00 časova. Razmišljao sam kako ću ranije doći u Stejpls Centar, jer igramo protiv Lejkersa u kojima su Brajant i Šek, šampionskih Lejkersa koji su osvojili NBA titulu […]

Temistokle

Temistokle je moj omiljeni istorijski lik. Tako je iz razloga što je postao uspešan uprkos tamnoj boji kože i s obzirom na to nije se mogao nadati uspehu u državnim poslovima Antičke Grčke. Njegov otac nije bio ugledan Atinjanin, a  po majci  Temistokle nije  bio ni pravi građanin. A ipak je u istoriji ostao zapisan kao jedan od […]
Dođite kod nas:
Ako vam je potrebna pomoć da budete uspešniji.
Ako želite da se obučite za posao komercijaliste.
Ako hoćete da započnete sopstveni biznis.
Ako vam je potreban knjigovođa.
Matriks Tim
Gornji Prijevorski put 25
32205 Trbušani, Čačak
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram