O nama

Pokrenuli sam MatriksTim sa ciljem da stvorimo  zajednicu  koja okuplja pojedince sa željom da do poslovnog uspeha dođu školovanjem i poštenim radom. Pored toliko mogućnosti da živimo srećno baveći se zakonitim poslovima, besmisleno je da rizikujemo baveći se bilo čime što je ilegalno. To je ujedno i misija našeg tima: pomažemo ljudima da  postignu  poslovni uspeh kroz saznavanje i legalan posao.  

Sve naše aktivnosti se trenutno odvijaju u Čačku. U radu koristimo jednostavan model razvoja u tri koraka: POSMATRAJ-PROBAJ-URADI. Na primeru bilo koga ko je postigao uspeh to izgleda ovako: Leo Mesi je prvo posmatrao kako drugi igraju fudbal. Želja za tom igrom je u njemu upalila iskru entuzijazma. Zatim je počeo da vežba i entuzijazam je još više porastao. Kada je istrčao na teren i počeo da daje golove tu energiju više niko nije mogao da zaustavi. 

Prvi korak po tom modelu, odnosno inspiraciju,  želimo da pokrenemo kroz blog kao primarni mediji putem kog ćemo vam približiti mogućnosti za ostvarenje vašeg ličnog potencijala. Smatramo da čitanje donosi moć, nasuprot vizuelnih medija koji su uglavnom postali zabava. Da bismo inspiraciju zadržali potrebno je da vežbamo. Neće nam uspeti ni jedan seminar koji se svodi samo na slušanje i posmatranje, jer bez prakse takvo znanje postaje samo zabava. Kroz rad sa nama ulazite u zonu iskustva koje zaista menja vaš duh u pozitivnom smeru. Posao kojim se mi bavimo nije šou biznis.  

Drugi važan korak je praksa, odnosno inovativni metod poslovne obuke koji vas za kratko vreme može dovesti u realan poslovni svet sa velikim mogućnostima zarade i profesionalnog razvoja. Postali smo svesni činjenice da obrazovanje kasni za tehnološkim bumom. Tačnije, mali broj ljudi doprinosi tom razvoju dok većina posmatra šta se dešava. Iz tog razloga nastojimo da se prilagodimo većoj brzini a da pri tom sačuvamo našu ljudsku prirodu. 

U trećem koraku očekujemo zajednički rad na poslovnom planu. Očekujemo vas u našoj startup laboratoriji a zatim kao potencijalnog klijenta za poslove računovodstva.       

Imate mogućnost da pratite naš blog i pokrenete entuzijazam. Možete kroz naše radionice steći znanje a kroz praksu poslovne veštine. Veštine će vam doneti novac a time i veliku pomoć na putu da imate život ispunjen ljubavlju, moći i slobodom. Najvažnija poruka koju želimo da pošaljemo svakom čoveku je: nemojte samo da posmatrate. Ako znanje ne pretvarate u dela, vi gubite vreme. A traćenje vremena je najveći promašaj koji možemo učiniti. Za mnoge ljude koji su vreme proveli samo posmatrajući život nije pogrešno reći da su preduhitrili smrt.  

Dođite kod nas:
Ako vam je potrebna pomoć da budete uspešniji.
Ako želite da se obučite za posao komercijaliste.
Ako hoćete da započnete sopstveni biznis.
Ako vam je potreban knjigovođa.
Matriks Tim
Gornji Prijevorski put 25
32205 Trbušani, Čačak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram